PSV - PAOK

De oefenwedstrijd tegen PAOK begint om 20.00 uur. Om 17.30 uur begint het voorprogramma met teampresentaties, winacties en meer. De aftrap van PSV - Galatasaray is om 21.00 uur, de deuren openen om 18.30 uur.
Toegang tot het Philips Stadion


PSV volgt bij toegang tot wedstrijden de regels die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Om toegang te krijgen tot het stadion heeft u een ID-bewijs en toegangsticket nodig. Daarnaast dienen bezoekers middels een QR-code in de CoronaCheck app te kunnen aantonen dat zij volledig gevaccineerd zijn, een herstelbewijs van doorgemaakte besmetting kunnen leveren of een negatieve coronatest kunnen overleggen. Wij verzoeken u tijdig naar het stadion te komen en deze documenten bij aankomst bij het Philips Stadion gereed te hebben voor een snelle en soepele doorloop. In het Philips Stadion zijn mondkapjes en een vaste zitplaats niet verplicht. 

Coronatest en regels


Een afspraak maken voor een gratis coronatest kan via testenvoortoegang.nl. Deze sneltest moet binnen 24 uur, terugrekenend vanaf het eerste fluitsignaal, zijn afgenomen en de uitslag dient negatief te zijn.