• KLpsv-logo-2016.png
  • lOGO wITt.png
  • interfood-wit.png

ABOUT US •

BeterBaan BusinessRoom “SkyBox”


Businessroom West I in het Philips Stadion seizoen

Met gepaste trots is BeterBaan Uitzendbureau B.V. in 2013 gestart met het exploiteren van de PSV BeterBaan BusinessRoom.


Topvoetbal en het bedrijfsleven zijn al jaren onlosmakelijk verbonden.


In het moderne Philips Stadion heerst een topsportklimaat dat van de ingang tot en met de grasmat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zowel in Nederland als in Europa.


Een omgeving die kan bijdragen aan uw zakelijk succes.


Een kennismaking met de impact die de club en het stadion kunnen hebben op het bedrijfsleven, gepast en gemeten naar uw invalshoek of doelstelling.

Het Philips Stadion in hartje Eindhoven biedt zowel op wedstrijddagen als alle andere dagen van het jaar een reeks aan zakelijke kansen die u zullen overtuigen.


Relatiebeheer en Hospitality


Van relatiebeheer en hospitality tot de mogelijkheden op het gebied van exposure en netwerken. Verbondenheid met PSV is al vele jaren een associatie met de top, waarbij het sportieve succes van de club en het imago afstralen op uw organisatie.

Alle relaties die zijn aangesloten vormen samen het PSV Netwerk, één van de sterkste en grootste businessgroepen van Nederland.


Wilt u stoelen in één van de meest voetbalgerichte Business SkyBox van het Philips Stadion ?


Door middel van het grote bereik van PSV en de associatie met de club worden uw doelen behaald.

Waar PSV zijn kansen op het veld benut, zijn er binnen het Philips Stadion vele mogelijkheden voor het bedrijfsleven.

PSV en BeterBaan hebben een overeenkomst gesloten waarbij deze Business Skybox word gebruikt voor commerciële activiteiten.

Zo zal oud international Willy van de Kerkhof met regelmaat gastheer zijn in onze skybox, zullen diverse (oud) internationals op bezoek komen voor bijvoorbeeld een voorbeschouwing en zullen er tijdens grote wedstrijden gadgets zijn voor uw gasten.

De Skybox is gelegen op de 2e verdieping en heeft 23 LUXE leren buitenstoelen op verwarmt terras.  Er zijn 30 zitplaatsen in de Skybox waar U met Uw gasten een hapje en drankje kan nuttigen in een historierijke voetbalomgeving.

Een 8 meter lang voetbaldiorama van het PSV stadion en gesigneerde voetbalattributen van o.a. Romario, Cruijf, Maradona, Depay, Van Persie, Cocu, e.v.a. geven U een omvangrijk voetbal gevoel.


Een unieke gelegenheid om Uw klanten eens extra in de watten te leggen.  34

EREDIVISIE MATCHES

1

TRAINER

11

PLAYERS

1

AWARD


BETERBAAN BUSINESS ROOM

Een omgeving die kan bijdragen aan uw zakelijk succes. Alle relaties die zijn aangesloten vormen samen het PSV Netwerk, één van de sterkste en grootste businessgroepen van Nederland. Wilt u stoelen in één van de meest voetbalgerichte Business SkyBox van het Philips Stadion ?