• KLpsv-logo-2016.png
  • lOGO wITt.png
  • interfood-wit.png

Het doeltreffende concept van BeterBaan

Goed luisteren en direct handelen. Dat is het devies van uitzendorganisatie Beterbaan. Want als je als werkgever dringend een adequate oplossing wenst voor een personeelsvraag dan zit je niet op mooie praatjes te wachten. De werkwijze van uitzendorganisatie Beterbaan is gebaseerd op het meestdoeltreffende, maar tevens zo eenvoudige, concept van betrokkenheid en enthousiasme gepaard aan een hoge inzet en een geoliede organisatie.


Vrijwaring voor inlenersaansprakelijkheid 
BeterBaan uitzendbureau is in het bezit van het keurmerk SNA (Stichting Normering Arbeid), NEN4400-1 certificering, het keurmerk van de TUV, VCU gecertificeerd, maandelijkse WKA (Wet Keten Aansprakelijk) van de belastingdienst en KIWA beschikking  beroepsgoederen vervoer.

Daarnaast is Beterbaan een gecertificeerd SBB leerbedrijf. 


Werkzoekenden en werkaanbieders
Vraag het maar na; bij het ene uitzendbureau moet een werkzoekende een afspraak maken en bij de andere komt hij niet binnen omdat hij niet in het bezit is van certificaten of diploma’s. Wat vooral dat laatste betreft, een papiertje meer of minder zegt natuurlijk helemaal niets over de mogelijkheden van iemand. Daar kom je alleen achter als je bereid bent om de mens achter de inschrijver te willen zien. Dan kom je dingen te weten die in het belang van de werkzoekende zijn, maar ook het belang van de werkaanbieder dienen.

Bij Beterbaan staat de mens centraal. Dat is in het kort het antwoord op de vraag waarom het gros van de opdrachtgevers jarenlang blijft vertrouwen op de medewerkers van Beterbaan.


Dienstverlening zoals het zou moeten zijn
“Echt krijgen wat je hebben wilt is pas echte service”, zei eens een van onze vaste klanten van “Beterbaan onderstreept die gedachte, maar gaat daarin nog een stapje verder; gewoon meer doen dan van je verwacht wordt is een stelling die dagelijks door 'Beterbaan' uitgedragen wordt." Dienstverlening hoort geen doelstelling op zich te zijn. Jezelf verplaatsen in de problematiek van onze klanten is voor goede dienstverlening een vanzelfsprekendheid.

Direct contact, korte communicatielijnen, snelle service, goede oplossingen, een doorzichtige facturering, een landelijk netwerk en vertrouwen in een uitstekende werkwijze. Dat is de methode die wel werkt… Dat is de BeterBaan methode… Dat is onze kracht...

 

BeterBaan UItzendbureau B.V.

Keizersgracht 8, 5611GD Eindhoven

T 088 179 99 99

F 040-2197097

info@beterbaan.nl


Eindhoven - Tilburg - Helmond - 's-Hertogenbosch


34

EREDIVISIE MATCHES

1

TRAINER

11

PLAYERS

1

AWARD


BETERBAAN BUSINESS ROOM

Een omgeving die kan bijdragen aan uw zakelijk succes. Alle relaties die zijn aangesloten vormen samen het PSV Netwerk, één van de sterkste en grootste businessgroepen van Nederland. Wilt u stoelen in één van de meest voetbalgerichte Business SkyBox van het Philips Stadion ?