PSV - GALATASARAY UITVERKOCHT

PSV kan woensdag rekenen op flink veel support. De wedstrijd tegen Galatasaray is volledig uitverkocht. Dat betekent dat de 23.500 plekken die bezet mogen worden door supporters van PSV ook daadwerkelijk allemaal bezet zullen zijn.


Wedstrijd live op RTL
Niet getreurd als je geen ticket hebt weten te bemachtigen. De wedstrijd wordt uitgezonden op RTL 7. De zender blikt vanaf 20.00 uur uitgebreid vooruit op de wedstrijd tegen Galatasaray en zendt vanaf 21.00 uur iedere seconde van het duel uit.


Het programma voor deze wedstrijd is als volgt:
BeterBaan Uitzendbureau BV Businessroom - Businessroom West 1 via ingang 4

Wedstrijd : PSV - Galatasaray SK
Soort : Champions League

Datum : Woensdag 21 Juli 2021

20:00 uur : Ontvangst gasten in de businessroom (West 1)
20:15 uur : Aanvang buffet in de businessroom
21:00 uur : Aanvang wedstrijd
21:45 uur : Rust
22:00 uur : aanvang tweede helft
22:45 uur : Einde wedstrijd, aanvang na-borrel


Corona Check (let op: gewijzigde geldigheidsduur sneltest)
Voor toegang tot het Philips Stadion dient u uw ticket voor de wedstrijd, een geldige QR-code in de Corona Check app en een ID-bewijs te laten zien. U maakt de QR-code aan op basis van een volledige vaccinatie, een herstel bewijs of een negatieve testuitslag. De sneltest moet binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd zijn uitgevoerd via Testen voor Toegang. Opgelet, eerder was dit nog 40 uur. Deze wijziging betekent dat u zich vanaf dinsdag 13 juli 20.00 uur kunt laten testen. Plan of wijzig uw afspraak via testenvoortoegang.nl.


Corona Check na vaccinatie
Om een QR-code op basis van vaccinatie te creëren, moet u twee vaccinaties gehad hebben (of één indien u eerder corona hebt gehad of met Janssen bent gevaccineerd). Hierbij geldt dat iedereen die uiterlijk 10 juli een tweede prik heeft gekregen, direct de QR-code kan aanmaken. Bezoekers die op of na 10 juli voor een tweede keer zijn gevaccineerd moeten veertien dagen wachten voordat deze geldig is als Corona Check. Zo kan iemand die op 10 juli de tweede prik heeft gehad pas vanaf 25 juli een geldige QR-code aanmaken. In de tussentijd moet u een negatieve testuitslag of herstelverklaring met bijbehorende QR-code hebben om toegang te krijgen tot het stadion.