PSV VOOR 24E KEER KAMPIOEN VAN NEDERLAND

PSV is landskampioen!

Voor de 24e keer in de clubhistorie is PSV de beste voetbalclub van Nederland. Dankzij een 3-0 overwinning op Ajax is PSV niet meer te achterhalen. Gefeliciteerd supporters!

Eendracht maakt macht   
Na een jaar van afwezigheid is de titel terug in Eindhoven. Meer dan ooit dankzij de kracht van het collectief. De 24e landstitel is een feit na 31 speelrondes in de Eredivisie. Met 80 punten en nog drie duels te spelen bedraagt de voorsprong op nummer twee Ajax nu tien punten. Een bekroning voor de club en alle trouwe supporters. Eendracht maakt macht!


Schaal uit handen van Mister PSV      
Ongeveer een halfuur na afloop van PSV - Ajax vindt de huldiging plaats op het veld in het Philips Stadion. Samen met alle supporters vieren de spelers en staf het kampioenschap en natuurlijk gaat die felbegeerde schaal, die wordt uitgereikt door Mister PSV Willy van der Kuijlen, de lucht in. De huldiging is live te zien op PSV.nl/kampioenschap, middels de livestream. Ook FOX Sports zendt de huldiging in het stadion uit.


Maandag 16 april: Stadhuisplein!    
Maandag vieren we het 24e landskampioenschap met de hele stad! We gaan met z’n allen naar het Stadhuisplein, waar we op uitnodiging van de gemeente Eindhoven het kampioenschap uitgebreid vieren. Natuurlijk gaat daar de tocht met de platte kar aan vooraf. Deze vertrekt omstreeks 17.00 uur vanaf het Philips Stadion (bij de hoofdingang aan de Frederiklaan) en rijdt via de Mathildelaan, over het 18 Septemberplein, de Vestdijk en de Bilderdijklaan naar het Stadhuisplein.


Huldiging rond 19.00 uur   
Omstreeks 19.00 uur toont de selectie met trots de schaal aan jullie! De festiviteiten op het plein zelf starten om 15.00 uur. Kinderen met ouders zijn vanaf 15.00 uur welkom in het Philips Stadion, toegankelijk via ingang 5 en 6. Om 15.45 uur begint hier een speciaal programma voor deze groep, waarna zij rond 16.30 uur als eerste de selectie met schaal huldigen.


Verhinderd? Volg de stream! 
Kun je er maandag om wat voor reden dan ook niet bij zijn? Volg de huldiging dan via onze livestream. Op https://psvkampioen.livewallcampaigns.com/ mis je niets van de huldiging.


Deel jouw trots met #PSVkampioen    
Laat op al je social media-accounts zien dat je trots bent op het 24elandskampioenschap! Klik hieronder op de button en download gratis het pakket waarmee je je Twitter-, Facebook- en Instagramaccounts in kampioensstijl giet. Ook vind je achtergronden voor bijvoorbeeld je smartphone. We zijn samen trots op de 24e schaal en dat mag de hele wereld weten via #PSVkampioen!